teisipäev, 11. veebruar 2014

Prossid-prossid-prossid
Kes kursis on, need teavad, et mul on ka oma käsitöötoode viimastel aastatel välja kujunenud - prossid, üsna suursugused ja glamuursed aksessuaarid. Kui lapsed veel eriti beebid olid, siis ma ei saanud väga hästi kanda ehteid, sest neid oleks olnud hea tirida ja katki teha. Ilma ehteta aga ei saa ju toast välja astuda :) Nii ma siis nuputasin endale välja oma toote, mis on hea ja efektne täiendus outfitile. Sobib igas vanuses daamile (erimudelid on mul ka tütarlastele juukseklambri või peavõru küljes kandmiseks:)). Muidugi on ka selles blogis seni kasutusel olnud prossid mu enda tehtud.

Siin on mõned näited nö viimasest kollektsioonist.

Kes tundis ära, et vot selline asi on tal puudu, andku julgelt teada. Neid on aegajalt leidunud FB-s, Sidruniga tees, Disainimajas või mõnes Haapsalu käsitööpoes, aga kuna ma ei viitsi:) kogu aeg kohapeal neid juurde ladustamas käia, siis enamjaolt saab tellimusi täita niimoodi otse suheldes. Sobivad ka hästi kingitusteks naisperele ;)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar